Bulgarian

Paylaş:

 

 

 

 

 

 

ДР. В началото на кариерата си, ЙЮДЖЕЛ КАРАМАН е работил като главен лекар и изпълнителен директор на катедрата по ин витро оплождане (IVF) и   катедрата по ендоскопска хирургия в Медицински институт “Едит Кавел “и ” болница франсаис “.

И после в периода 2000 – 2007 г . той е работил като главен лекар и изпълнителен директор в в сферата на ин витро оплождане (IVF) и безплодие.
ДР. От 2008 до сега ЙЮДЖЕЛ КАРАМАН работи заедно с целия си екип в своѝте медицински център за жената- ин витро оплождане (IVF) Този център е оборудван с най-новите технологии.

Ин витро оплождане (IVF):
Моля изпратите на ЙЮДЖЕЛ КАРАМАН към адреса ykaraman@brukseltupbebek.com   предишните резултатите от предишните изследвания.

 

(info@brukseltupbebek.com)

 

-Проф. ДР. През първото изследване ако той не вижда нищо забележително, през 2-та и 3- ти ден лечението може да се започне. (Ако лечението на пациента е било извършено в Германия,през 2-та и 3- ти ден на периода си могат да идват директно в клиниката за да започва лечението.)
-По време на хормонална терапия   хормоните се прилагат като инжекции при дадена доза в същото време и часа.
– Ултразвукови тестове и кръвни изследвания се извършват редовно през хормонална терапия. По този начин растежът на корените може да се следва.
Срокът на лечение е 15-20 дни.
Целът на хормонална терапия дава бъзможноста на растежът за множество фоликули едновременно.
След 32-36 часа от инжекции за стимулация на яйчниците , яйчниците са взети с трансвагинален метод.
в същия ден сперма за оплождане са взети от мъжа.
Сперматозоидите получени на същия ден от бащата се оплождат .
-Изолираните яйцеклетки се пренасят в инкубатор, който поддържа необходимата температура и условия за оплождането и по-нататъшно развитие на ембрионите.
Три-пет дни след оплождането   се извършва трансфера на ембрионите.
След около 12 дни се прави тест за бременност.
Едно ин витро струва около 3000 евро ( зависимостта между валутния курс на. TL/EUR и обема )

Разходите за лечението на ин витро включват:
кръвни тестове (E2, LH)
– лекарства ( зависи от възрастта на пациента доза и т.н.)
-Oosit / Подготовка на Овоцити (лтразвук,ежедневни инжекции и т.к)
-Пункция -(при вземане на яйчница под обща упойка.)
-Подготовка на сперма                                                                                                                                                                                                                         – Морфологично селектиране на сперматозоиди (IMSI)                                                                                                                                                   Изследването на сперма се разглежда според морфологични критерии под специален микроскоп с висока резолюция.                                                                                                                      Микроскоп   с оптична система осигурява постигане на увеличение над 6000 пъти, много по-голямо от нормалния обем на сперма в реално време. По такъв начин,Сперматозоиди с нарушена структура или с анормална форма могат да се изхвърлят. По такъв начин, за прилагането на микро-инжектиране ,сперматозоиди могат да бъдат избрани, които нямат анормална форма или нарушена структура (например   вакуоли, Ядрено делене)
-Микро-инжектиране (Тази процедура представлява директно инжектиране на един сперматозоид в яйцеклетката) Сперматозоидите трябва да не проникват в яйцеклетката по себе си.
-Трансфера на ембрионите
-Асистирано излюпване на ембрион ( След оплождането   ембрионът се ориентира и прикрепва към маточната лигавица) За да бъде успешна, ембрионът трябва първо да излезе от Pelusida в своята защитна обвивка. През процеса на “излюпване” Асистиран хетчинг по лесно отчупвайки от единия край парченце на защитна обвивка.

Кои изследванния ви можете да направи преди това лечението?
Хормонални тестове (в втория ден на менструалния цикъл)
• LH
• FSH
• E2
• PRL

Ако пациенти имат аборт или неизпълнение на IVF ,те трябва да се направи изследването за хистеросалпингография (ХСГ)

Пунuция
-процедурата се извършва под седацияç
-Дойдете до клиника в определените часове за вас.При закъснения   може да се случва загуба на овоцити.
-Това е процедура, която се извършва под анестезия. Затова моля, не яжте и пийте нищо след полунощ.
-Необходимата сперма за оплождане се предоставя от партньор в същия ден. Изследването на сперма се разглежда според морфологични критерии под специален микроскоп с висока резолюция . Микроскоп   с оптична система осигурява постигане на увеличение над 6000 пъти, много по-голямо от нормалния обем на сперма в реално време. По такъв начин,Сперматозоиди с нарушена структура или с анормална форма могат да се изхвърлят. По такъв начин, за прилагането на микро-инжектиране ,сперматозоиди могат да бъдат избрани, които нямат анормална форма или нарушена структура (например   вакуоли, Ядрено делене)

 

Сперматозоидите получени на същия ден от бащата се оплождат .

Нашите ембриолози след пункция ви се обаждат всеки ден, за да ви предоставят информация за качеството. Денят за трансфер ще бъдете уведомени от нашите ембриолози преди един ден на трансфера . Трансфер за ембрион се извършва 2,3 или 5 дни след оплождането.
През деня за трансфер нашите медицински сестри   дават информация за лекарство и ден за тест на бременност.

 

След два часа от лечението пациентът може да се прибере в дома си . Почивка за 2 или 3 дни в хотела или къща се препоръчва на пациентите .
Пациентите, които живеят в Турция могат да се връщат в страната си след три дни.

Хистероскопия: Ендоскоп за матка   – Процедурата дава възможност за да се прилага лечението на необходимите места в маточната стена.                                                          (Туморите, полипи,деформация, миоми и др)
Хистероскопия се прилага от вагината и шийката на матката до маточната кухина със специално оптично устройство .
Тази празнина се държи отворена с газ или течност. По този начин, ендометриумът или вътрематочните инсеминации могат да се оценяват правилно.
Може да се уподреба различни инструменти с хистероскопът . Според констатациите, могат да се предприемат различни мерки.
Тази процедура се извършва под седация.
-срокът на това процедура е около 20 минути.

Лапароскопията: Коремна ендоскопия(лапароскопия)- Развитието на ендоскопски хирургични техники днес е един от най-важното развитието в съвременната медицина. Коремната ендоскопия(лапароскопия) е ендоскопски хирургични на интраабдоминален   област. Днес всички операция почти се извършва с това техника . Тази техника има много клинични предимства.
Предимства:
Операция се извършва без обширно рязане на корама . Няма хирургичен белег върху кожата слеп операция . Операция се извърша с 3-4 малки дупки в корема .

  • Този процес, при жени, които искат да имат деца, както и стерилизация се извършва за да се провери проходимостта на тръбите.
  • операция се извършва под обща анестезия.

Процедурата трае около 1 час.
След лечението пациентът може да се прибере в дома си същия ден.
Пациентите трябва да почиват в дома си около една седмица.

изкуствена матка(кокултивиране)
изкуствена матка(кокултивиране) като в естесвена среда
позволява на развитието на ембрионите преди трансферирането в корената на майка като в естесвена среда. преди лечението на 21 ия деня ь

 

клетките са съзгавани от кретките които се създава от Вътрематочните (интраутеринни)и ендометриума През Растеж / Култивирането ембрионалното развитие се наблюдава и се подновява течността на захранващи на клетките на 48-часови интервали. През Ко-култура като се използва беше филтрирен серум от кръвата на пациента и инактивиран серум .
Подходящи Пациенти на КО – КУЛТУР
– Пациенти с лошо качество на ембрионите -Пациенти с множество неуспешни опита – пациенти -при ембриони,който се развиват бавно в предишното лечение.-   Замразяване на ембриони:
Процеса замразяване и размразяване на ембриони.
Тези ембриони размразявайки се трансферират в матката по всяко време.
Всички химични реакции и клетъчни дейности са намират в течен азот. Това се нарича като “Спящите клетки”
Експериментално Изследване ембрионите могат да бъдат спасени по-дълго време.
Замразяването на ембриони се извършва в 3ти или 5ти.
Какви са стъпките за замразяване на ембриони ?
След трансферирането оставащите ембриони са запазвани с качеството си.
През стимулация на яйчниците с инжекции ембрионите се и лекарство за замразявали за да употреба следващия път без (синдром на овариална хиперстимулация)
Ако ендометриалната тъкан не се развива достатъчно .
При   операции за Вътрематочните (интраутеринни).
Ембрионите могат да бъдат замразявани преди химиотерапия и лъчетерапия за лечението на рака.

диагноса за преди ваксинаци (PID) :
Генетичен диагностика за преди ваксинаци (PID) е изследвания на ин витро оплождане (IVF) за клетки на създавенето на ембрион с изкуствено осеменяване . С този цела клетките се вземат в ранен етап и е направено изследването за да диагностика на Хромозомни аномалии илигенетични промени от генетични заболявания. /

 

В следното състояние се изисква генетична диагностика

  • повторното правене на аборт.
  • Ако майката или бащата носител на транслокация.

 

  • Ако майката или бащата има генетични заболявания свързани с пола.
  • Aко майката или бащата имат Single-генни нарушения “Single gene disorders”
  • Ембрионалното развитие със системата за съвместимост на тъканите за лечението на болни деца се наложи ; човешки левкоцитни антигени при трансплантация на костен мозък .Комуникация

адрес: медицински център за жената- ин витро оплождане (IVF) Брюксел “Brüksel ”             ул.Саглам фикир Есентепе / Истанбул -Шишли-
телефон:No 4/B
(0212) 213 88 88
факс: (0212) 213 91 13
е-маил: info@brukseltupbebek.com

 

коминикация за клиника “Брюксел”
адрес: Avenue Winston Churchill No: 226

1180 Брюксел / Белгия
Работно време: Понеделник – Петък 13: 30-16:00 За да решим въпросите си в най-бързия начин моля използвайте формата ни за контакти .

Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

име и фамилия е-маил
Телефон

 

Вашият въпрос

 

съобщения

Paylaş:
Benzer Yazılar